Bitcode Prime anmeldelse – Alt hvad du behøver at nu

Bitcode Prime behandler ind- og udbetalinger dagligt, men det kan tage flere dage, før fiatudbetalinger er behandlet. Platformen understøtter mange forskellige valutaer, herunder en række kryptovalutaer til både indskud og udbetalinger.

Er du stadig ikke sikker på, om investering er noget for dig?

Bitcode Prime tilbyder en række uddannelsesmæssige handelsvideoer for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine aktier. Med videoer om en bred vifte af emner, der spænder fra tips til begyndere til tutorials om krypto mining, er der gode chancer for, at hvis du har et spørgsmål om handel med krypto, vil Bitcode Prime’s lær at handle sektion i det mindste være i stand til at pege dig i den rigtige retning. Bitcode Prime præsenterer også nye brugere for muligheden for at oprette en demokonto, hvilket giver dig mulighed for at lære det grundlæggende om, hvordan siden fungerer uden at risikere dine egne penge. Jeg vil også gerne tilføje, at Bitcode Prime er vært for en ofte opdateret nyhedssektion med adskillige artikler, der er tilgængelige for at hjælpe dig med at holde dig opdateret om de aktuelle markedstendenser.

Handle hvad du vil, når du vil

Øjeblikkelige prisadvarsler er en fantastisk funktion, forudsat at du kan drage fordel af dem hurtigt. Heldigvis tilbyder Bitcode Prime en mobil app for at hjælpe med at sikre, at uanset hvor du er, vil du ikke have problemer med at styre dine investeringer. Handel på appen er lige så nemt som handel på hjemmesiden, du har adgang til alle de samme oplysninger, du kan handle, trække og deponere din krypto sikkert, mens du er på farten. Bitcode Prime-appen sidder i øjeblikket med en 4,2-stjernet rating på Google Play-butikken.

Oprettelse af en konto

Det er ikke ligefrem kompliceret at oprette en konto på Bitcode Prime, det eneste du skal gøre er egentlig bare at give nogle grundlæggende oplysninger. Desværre for handlende, der foretrækker at handle med en smule anonymitet, skal du også uploade dit pas eller ID-kort for at bekræfte din identitet, ud over et adressebevis. Mens nogle måske vil se dette som overdreven fra hjemmesidens side, tager Bitcode Prime sikkerheden ekstremt alvorligt og har endnu ikke vist tegn på fejlbehandling af de oplysninger, de får leveret.

Fremadrettet

Bitcode Prime er stadig en ekstremt ung virksomhed, det faktum at den allerede har opnået så meget succes er bestemt værd at rose, selvfølgelig er der altid plads til forbedringer, så hvad er nogle ting Bitcode Prime kunne gøre bedre? Nå for en, de er i øjeblikket en centraliseret udveksling, hvilket betyder, at de bevarer den totale kontrol over alle transaktioner, der udføres på deres platform. Dette betyder også, at brugerne af deres platform ikke har adgang til deres egne private nøgler til deres børs konto tegnebøger. Det er værd at nævne, at Bitcode Prime håber at overgå til en decentraliseret udveksling inden 2023. Et andet ømt punkt, som nogle brugere synes at have, er antallet af kryptovalutaer, der er tilgængelige for handel. Mens Bitcode Prime tilbyder over 2000 tokeniserede aktiver, tilbyder de kun 150 former for kryptovaluta. Indtil videre har jeg ikke været i stand til at finde ud af, om de planlægger at tilføje flere former for krypto i fremtiden, selv om Bitcode Prime planlægger at tilbyde over 10.000 tokenized aktiver på deres udveksling en dag. I betragtning af den modernistiske tilgang, som virksomheden har vist indtil videre, er jeg sikker på, at de for at nå dette mål på et tidspunkt vil tilføje til deres udvalg af kryptovalutaer.